Israel – România, 2-2. Edi Iordănescu, „trădat” de apărare. „Tricolorii” aveau avantaj de două goluri la pauză

Israel - România, 2-2. Edi Iordănescu, „trădat de apărare. „Tricolorii aveau avantaj de două goluri la pauză
Edi Iordănescu / SportPictures, Hepta

Prima victorie a lui Edi Iordănescu la națională se lasă așteptată. Noul selecționer a remizat în deplasarea din Israel, 2-2.

Jucătorii români au avut avantaj la pauză, 2-0, după o primă repriză controlată în mare parte de „tricolori”. Cicâldău a deschis scorul din assistul lui Man, iar jucătorul de la Parma a mărit avantajul după o pasă excelentă a lui Chiricheș.

În cea de-a doua jumătate a meciului, schimbările selecționerului echipei gazdă au făcut diferența. Israelienii au fost mult mai incisivi și și-au creat mari ocazii. Solomon și Dabbour au fost doar doi dintre jucătorii din ofensivă care au pus mari probleme porții lui Niță. Totuși, diferența au făcut-o fundașii noștri, care l-au lăsat de două ori liber pe golgheterul Dabbour.

Știrea inițială

România joacă marți seara în deplasare, în Israel. După 0-1 în Ghencea, cu Grecia, Edward Iordănescu va încerca să evalueze randamentul jucătorilor „tricolori”, în vederea noului nucleu și obținerea primei sale victorii pe bancă.

Din ambele echipe lipsesc mai mulți jucători. Printre cei indisponibili din lotul lui Iordănescu se numără Maxim – viroză respiratorie, Camora – probleme musculare, R. Marin, Tănase, Mitriță și Sorescu – depistați cu COVID.

Min. 90+4 – Final de meci. 2-2 scor final.

Min. 85 – GOOOOOL, Israel! Golgheterul din Austria, Dabbour, restabilește egalitatea, după o nouă gafă în defensiva României. Atacantul a primit din nou pe tavă o minge și banda dreaptă.

Min. 57 – GOOOOOL, Israel! Cel mai valoros jucător al gazdelor, Dabbour, reduce din diferență, la un corner executat perfect. Atacantul Andrei Ivan, inexistent în jocul României, l-a scăpat din marcaj pe jucătorul israelian.

Manea și Mihăilă au mai arat ocazii importante pentru România, iar de partea cealaltă, Solomon, proaspăt intrat. Florin Niță și-a făcut încă o dată datoria.

De al începutul reprizei scunde, Israelul a revenit în joc și domină partida.

Min. 46 – A început repriza a doua. Jucătorii noștri au lovitura de start.

Min. 45 – Arbitrul fluieră finalul primei reprize, dominată în mare parte de România. „Tricolorii” au mai avut câteva oportunități de a înscrie pe final, pe contraatac, pasele și centrările nu au fost precise.

Min. 23 – GOOOOOL, România! „Tricolorii” fac spectacol în deplasare. Vlad Chiricheș a ieșit excelent din defensivă cu mingea la picior și i-a pasat decisiv lui Dennis Man, în dreapta, care a finalizat fără probleme, pe jos.

Min. 10 – GOOOOOL, România! Alexandru Cicâldău deschide scorul după o centrare perfectă venită din dreapta, expediată de către Dennis Man. Mijlocașul central a fost lăsat singur în careu și a executat simplu.

România a început bine meciul. Valentin Mihăilă  a mai avut o ocazie foarte mare de a deschide scorul, dar a șutat peste poartă.

Min. 1 – Start meci! Israelul a avut prima lovitură.

Israel – România. Echipele de start

ISRAEL: Marciano – Kandil, Dgani, Goldberg, Davidzada – Kanichowsky, Natcho, Abu Fani – David, Dabbur, Baribo

Rezerve: Nitzan, Glazer – Avraham, Glazer, Baltaxa, Safuri, Peretz, Haziza, Solomon, Menachem, Cohen, Abu Abaid

Antrenor: Gadi Brumer

ROMÂNIA: Fl. Niță – Manea, Chiricheș, Burcă, Toșca – Cicâldău, M. Marin, Olaru – Man, Ivan, Mihăilă

Rezerve: Aioani, Moldovan – Rațiu, Nedelcearu, Alibec, Pușcaș, Bancu, Ad. Rus, Drăgușin, Oct. Popescu, Petrila, Bordeianu

Antrenor: Edward Iordănescu

Stadion: Diamond Stadium (Netanya) – 13.610 locuri

Arbitru: Daniel Stefanski (Polonia)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`