Ipoteza șocantă lansată de americani în cazul Simonei Halep. Verdictul a fost schimbat când au aflat identitatea sa: „O adevărată corupție”

Ipoteza șocantă lansată de americani în cazul Simonei Halep. Verdictul a fost schimbat când au aflat identitatea sa: „O adevărată corupție”
Sursă Foto: captură YT

Simona Halep este suspendată patru ani din tenis, decizie care a fost făcută publică de ITIA în ceea ce privește cazul de dopaj, după ce a fost găsită pozitivă la Roxadustat la US Open 2022.

Cu toate că românca poate reveni pe teren pe 6 octombrie 2026, se pare că americanii lansează o ipoteză șocantă în legătură cu sentința tribunalului de la Londra și anunță detalii foarte interesante de la proces.

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Potrivit jurnaliștii de la Sports Illustrated, doi dintre cei care au analizat cazul sportivei voiau să o declare nevinovată, însă s-au răzgândit în momentul în care i-au aflat identitatea.

Mai mult decât atât, aceștia notează că informația a venit din partea unei persoane din echipa Simonei Halep, care a spus că acest detaliu va fi prezentat ca parte a apărării sale la apelul de la Lausanne.

„Am luat legătura cu un membru al echipei Halep săptămâna trecută. Ca parte a apărării sale, aceasta va susține că doi dintre membrii tribunalului ar fi fost, se pare, pregătiți să o exonereze pe sportivă pe baza faptelor și a forței probelor.

Apoi au descoperit identitatea lui Halep și și-au schimbat efectiv votul, transformând-o în vinovat. Dacă este adevărat, acest lucru este, evident, profund îngrijorător și ar reprezenta o adevărată corupție.

Dar acest lucru forțează bunul simț, dacă nu chiar credulitatea. Există probleme de integritate aici. Există probleme de responsabilitate. Acești doctori și profesori își vor risca reputația din cauza unei răzbunări împotriva unui jucător de tenis român, de 31 de ani, apreciat și fără controverse înainte de acest episod”, au scris jurnaliștii de la Sports Illustrated, notează playtech.ro.

Acuzațiile Simonei Halep după aflarea verdictului

„Am fost testată săptămânal pe durata anului 2023 după testul inițial pozitiv, toate celelalte probe au fost negative. În ciuda acestei dovezi, ITIA a adus în discuție iregularități din pașaportul meu biologic.

Asta doar după ce grupul lor de experți mi-a aflat identitatea, iar doi dintre cei trei și-au schimbat dintr-odată opinia în favoarea acuzațiilor ITIA.

ITIA s-a bazat doar pe opiniile acestor experți care s-au uitat la parametri sângelui meu – au fost timp de 10 ani în aceeași termeni. Acest grup a ignorat faptul că nicio substanță interzisă nu a fost vreodată găsită în probele mele de sânge sau de urină, excepție făcând cea din 29 august cu roxadustat, care a fost prezentată într-un nivel extrem de scăzut”, a transmis Simona Halep, după aflarea verdictului tribunalului de la Londra.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)