Ion Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea nu mai ascund faptul că sunt într-o relație. Unde și-au făcut apariția cei doi

Ion Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea nu mai ascund faptul că sunt într-o relație. Unde și-au făcut apariția cei doi
Sursa Foto: Hepta.ro / © Rob Prange/AFP7 via ZUMA Press Wire

Sorana Cîrstea a reușit miercuri o victorie importantă la turneul WTA 1000 de la Roma, trecând de americanca Katie Volynets cu 2-6, 6-3, 6-4. Jucătoarea română a avut un început dificil, pierzând primul set, însă a revenit spectaculos în următoarele două seturi, încheind partida cu un rezultat pozitiv.

Sorana Cîrstea a fost încurajată de Ion Alexandru Țiriac la turneul de la Roma

În tribuna oficială, Sorana a avut alături un susținător special, Ion Alexandru Țiriac. Cei doi sunt într-o relație de aproape trei ani, iar prezența bărbatului în tribune reprezintă prima dovadă clară a relației lor. Deși evită să se afișeze public împreună, Țiriac jr. a stat lângă antrenorul Thomas Johannson și a încurajat-o pe Sorana la fiecare punct câștigat.

Chiar dacă nu a însoțit-o la turneele de la Indian Wells și Miami, unde Sorana a avut un parcurs performant, Ion Alexandru Țiriac a fost alături de iubita lui la turneul de la Madrid și acum la Roma, susținând-o și încurajând-o în toate momentele importante ale meciului.

Sorana, în vârstă de 33 de ani, și Ion Alexandru, în vârstă de 45 de ani, s-au întâlnit la Stejarii Country Club, unde jucătoarea de tenis are locuința. În trecut, Sorana a avut o relație cu un tenismen din Columbia numit Santiago Giraldo, între anii 2014-2017. Pe de altă parte, Ion Alexandru a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc și au împreună doi copii, Ion Jr și Ileana, care sunt băieți și au vârstele de 15, respectiv 14 ani.

Vacanță exotică în Nepal și Bhutan

Deși nu s-au văzut împreună în public, la sfârșitul anului trecut, cei doi au petrecut o vacanță exotică în Nepal și Bhutan, după care au plecat în Kenya, potrivit Prosport.

Uneori, parcă vorbim de două persoane diferite. În afara terenului, e foarte calmă, relaxată, nu are probleme, știe că totul se rezolvă. E o fată adorabilă, foarte generoasă, una dintre cele mai bune persoane pe care le-am întâlnit. Pe teren, ea poate deveni foarte emotivă, își creează probleme pe care doar ea le vede. E ca și când doi oameni se uită împreună la un film și văd două filme diferite”, a declarat Thomas Johansson, antrenorul Soranei Cîrstea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`