Întrebarea ironică a lui Adi Mutu și răspunsul franc al lui Mircea Lucescu: „Când ne lăsați și pe noi?”

Întrebarea ironică a lui Adi Mutu și răspunsul franc al lui Mircea Lucescu: „Când ne lăsați și pe noi?”
Conferință de presă la sediul Federației Române de Fotbal în care este prezentat Mircea Lucescu ca fiind noul antrenor al echipei naționale de fotbal, în București, 6 august 2024. Inquam Photos / George Călin

Mircea Lucescu a debutat cu două victorii în noul mandat la echipa națională, acolo unde a revenit după 38 de ani. România a câștigat cu 3-0 în Kosovo, iar apoi a învins-o și pe Lituania, la București, scor 3-1, într-un start perfect de Liga Națiunilor.

Întrebarea lui Adi Mutu pentru Mircea Lucescu

„Briliantul” a remarcat numărul mare de generații care au trecut pe sub comanda lui Mircea Lucescu.

„Și acum, întrebarea asta, mai în glumă, mai în serios. Eram aseară în tribună și vedeam jucători de la 20 de ani până la 60 antrenați de dumneavoastră. Deci aproape patru generații. Vă întreb, cât mai antrenați? Când ne lăsați și pe noi?”, a declarat Adi Mutu, la Fanatik.

Răspunsul selecționerului

Mircea Lucescu spune că va antrena atâta timp cât poate fi „un exemplu”.

„Știi de ce? Antrenez atât timp cât pot fi un exemplu pentru voi. Că dacă și eu mă retrag, pe cine mai…? Ce să facem? Vă confruntați cu mine și e normal să tindeți să aveți aceeași carieră lungă. Voi aveți dreptate, ce să fac? Bine, vă promit că în scurt timp nu mai. Sau, cine știe, dacă mă ține Dumnezeu cu sănătatea”, a răspuns selecționerul primei reprezentative.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)