Încă un fotbalist de perspectivă a refuzat echipa națională: „În viață mergi unde ești apreciat”

Încă un fotbalist de perspectivă a refuzat echipa națională: „În viață mergi unde ești apreciat”
Foto: Catalin Cîrjan / Facebook

După Andrei Coubiș (19 ani) și Daniel Boloca (24 de ani), încă un jucător de perspectivă refuză echipa națională. Cătălin Cîrjan (20 de ani), jucătorul lui Arsenal din 2019, a fost convocat de principiu pentru lotul U21, dar în ultima clipă a fost anunțat să se prezinte la U20. El a refuzat și, pe Facebook, a lăsat un mesaj cu bătaie lungă: „În viață mergi unde ești apreciat”.

Cătălin Cîrjan a refuzat să se prezinte la U20

Sursele Prosport susțin că tânărul fotbalist a fost încântat de varianta de a juca la Under 21, însă nu a acceptat „retrogradarea” la selecționata pregătită de Daniel Pancu.

„Emil (n.r. Săndoi) a vorbit cu el. Eu l-am vrut, dar el nu a acceptat, a înțeles că e convocarea valabilă doar pentru Under-21. E liber să aleagă, așa cum și noi suntem liberi să nu ne rugăm de jucători să vină la echipa națională, ar fi și culmea! Prefer pe unul care vine cu inima deschisă, nu pe cineva de care trebuie să ne rugăm. Dacă are asemenea probleme, am înțeles că le are, nu pot decât să-i urez succes în carieră”, a declarat Daniel Pancu, selecționerul U20.

Mai multe surse au afirmat pentru GSP că tânărul mijlocaș a mai driblat naționala de câteva ori, ultima dată în noiembrie 2021: „Atunci ne-a anunțat că e mai bine pentru el să rămână să se pregătească la echipa de club. Așa ceva nu se face, dacă îți recunoști naționalitatea. Cum să refuzi naționala U20, unde ai drept să joci?! E clar că cineva îl influențează”.

Numai că atunci refuzul lui Cîrjan a fost în condiții speciale. În noiembrie nu fuseseră date oficiale FIFA, iar FRF nu a reușit să găsească adversari de același calibru. Astfel, „tineretul” lui Săndoi a fost nevoit să dispute jocuri de pregătire cu CSA Steaua (4-2) și cu FC Argeș (2-2).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:00 - Creșteți cheltuielile în UE pentru cercetare la 220 de miliarde de euro sau veți fi învinși de SUA și China, avertizează experții
16:59 - Virgil Guran, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Prim-ministrul să vină și să spună ce trebuie schimbat, banii aceștia nu trebuie să îi pierdem (VIDEO)
16:58 - Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)
16:35 - Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA într-un dosar privind operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia
16:30 - Zelenski exclude cedarea unui teritoriu în „planul de victorie” și insistă pe integrarea Ucrainei în NATO. Kremlinul îi transmite Kievului ” să se trezească la realitate”
16:21 - Nicușor Dan s-a întâlnit cu Elena Lasconi, în contextul referendumului pe care l-a inițiat: Sunt mai multe lucruri care țin de modul în care activitate primarului este influențată de Parlment și de Guvern” (VIDEO)
16:19 - Motivul pentru care Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit. Ipoteza uimitoare care a apărut tocmai acum
16:05 - DENT ESTET: Cum obții un zâmbet natural cu ajutorul esteticii dentare digitale
15:56 - Polițele RCA se majorează de la 1 ianuarie 2025. Orașul din România cu cele mai multe daune
15:56 - Acuzații de rasism după meciul dintre România și Spania de la U19. FRF anunță o anchetă