Încă o lovitură pentru Simona Halep. După 7 ani, sportiva a pierdut o colaborare

Încă o lovitură pentru Simona Halep. După 7 ani, sportiva a pierdut o colaborare
Foto: Instagram

Simona Halep trece printr-o perioadă foarte dificilă după decizia de suspendare timp de 4 ani, iar veștile proaste se pare că nu ezită să apară. După mai bine de 7 ani de colaborare, compania de ceasuri de lux Hublot a decis să încheie contractul cu sportiva.

Alți sponsori care au renunțat la contract

Nu este primul sponsor care renunță la contract. Și Banca Transilvania a decis să renunțe la contractul de colaborare, la fel și Automobile Bavaria Group, iar acum Hublot, conform Cancan.

Compania de ceasuri elevețiene de lux nu mai dorește ca Simona Halep să fie parteneră și era unul dintre cei mai importanți sponsori.

Sportiva obținuse pe această cale mai multe ceasuri de lux, printre care „Big Bang One Click Saphire” care costă peste 80.000 de euro.

Din cauza suspendării de 4 ani, tenismena riscă să își piardă toate contractele de publicitate, având în vedere că ea nu îi poate promova la competițiile mari.

Sportiva nu a pierdut toate contractele

Totuși, sunt câteva branduri care încă păstrează contractul de asociere cu Simona Halep, printre care Nike, Dedeman, Dorna și Rexona.

După toate aceste vești proaste, sportive continuă să se antreze și nu va renunța la lupta pe care o poartă împotriva ITIA.

„Continui să mă antrenez și să fac tot ce-mi stă în putință pentru a-mi reabilita numele în fata acestor acuzații false şi pentru a mă întoarce pe teren. Intenționez să apelez această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi să urmez toate căile legale de atac împotriva companiei producătoare a suplimentelor în cauză”, a spus Simona Halep.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”