În ce stare se află Valentin Mihăilă? Medicii au dat verdictul în cazul accidentării sale

Publicat: 17 09. 2024, 20:02
Valentin Mihăilă. Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Luca Amedeo Bizzarri

Valentin Mihăilă a efectuat o serie de investigații medicale după ce n-a dus la bun sfârșit meciul dintre echipa sa, Parma și Udinese, care s-a terminat cu 3-2 pentru echipa adversă.

Mihăilă nu a mai putut continua jocul

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost lovit în meciul dintre Parma și Udinese de către Keinan Davis. Mihăilă nu a mai putut continua jocul, fiindu-i imposibil de a călca cu piciorul drept și părăsind terenul cu ajutorul echipei medicale a Parmei, potrivit click.ro. 

Primele investigații medicale au arătat că fotbalistul suferă de o ruptură a ligamentului încrucișat al genunchiului, accidentare care i-ar fi impus o pauză de cel puțin șase luni. Totuși, testele ulterioare au arătat că jucătorul naționalei a suferit doar o contuzie, ceea ce înseamnă că revenirea lui va fi mai rapidă.

Mihăilă este estimat la o valoare de 2,8 milioane de euro de către Transfermarkt și se află în contract cu Parma până în vara lui 2027.

Mihăilă este apt pentru selecționata lui Mircea Lucescu

„Mihăilă trebuie să o țină tot așa, întotdeuna este periculos, atunci când atacă spațiile în viteză. Este capabil să găsească poarta cu regularitate și în Serie A. Schimbarea sa? A fost o lovitură”, a spus antrenorul italian Fabio Pecchia, la finalul meciului.

Deși situația lui a fost critică, Mihăilă a mers să salute galeria, cu toate că avea piciorul protejat cu o orteză și șchiopăta. În ciuda situației actuale, fotbalistul este apt pentru selecționata lui Mircea Lucescu în Liga Națiunilor, unde următorul meci va fi cu Cipru, în deplasare, pe 12 octombrie.