Ianis Hagi nu intră în planurile lui Rangers și ar fi la un pas de un transfer-surpriză: „Intenționează să își relanseze cariera”

Ianis Hagi nu intră în planurile lui Rangers și ar fi la un pas de un transfer-surpriză: „Intenționează să își relanseze cariera”
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Bruno Fahy

Ianis Hagi (25 de ani) ar urma să se despartă de Rangers, la care a revenit în această vară după împrumutul la Alaves, iar presa britanică susține că internaționalul român este aproape de o revenire la Fiorentina, potrivit GSP.

Ianis Hagi nu intră în planurile antrenorului de la Rangers

Rangers nu pare să fi fost impresionată de prestațiile lui Ianis Hagi de la EURO 2024 și ar fi decis să nu îl păstreze pe român. România a părăsit turneul din Germania în faza optimilor de finală, după un 0-3 cu Olanda, și între timp s-a despărțit de selecționer.

Contractul mijlocașului ofensiv cu clubul scoțian este valabil până în anul 2026, dar antrenorul Philippe Clement nu îl vrea nici în această stagiune, așa că jucătorul trebuie să își caute un nou angajament.

Ar fi la un pas de un transfer la Fiorentina

Ianis Hagi ar fi foarte aproape de a semna cu Fiorentina.

„Ianis Hagi este foarte aproape de o mutare la la Fiorentina, dar rămâne de văzut dacă echipa italiană va plăti prețul cerut de Rangers. Mijlocașul ofensiv pare pregătit să părăsească Ibrox Park în această vară. El a trecut printr-o perioadă dificilă, sezonul trecut fiind împrumutat la Deportivo Alaves. Hagi Jr a arătat evoluţii bune la Euro cu țara sa și încă mai are multe de demonstrat. Acum, el intenționează să își relanseze cariera în altă parte”, susțin jurnaliștii de la dailyrecord.co.uk.

Ianis Hagi a mai fost la Fiorentina în perioada 2016-2018, dar a bifat doar două apariții în Serie A.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`