Ianis Hagi, dorit la FCSB. Gigi Becali: „Îl sun pe Gică să facem o înțelegere”

Publicat: 30 08. 2024, 10:48
Foto: Hepta - SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Anunțul a venit imediat după ce echipa roș-albastră s-a calificat în faza principală din Europa League, după 2-1 la general cu LASK.

Ianis Hagi, dorit de Gigi Becali la FCSB

Joi seară, 29 august, Gigi Becali a declarat că vrea să facă o înțelegere cu Gică Hagi și să-l aducă pe Ianis la FCSB, pentru ca mijlocașul ofensiv să joace în Europa League.

„O să vorbesc mâine cu Gică, dacă vrea, facem o înțelegere. Uite, mă oblig să joace Ianis titular în toate cele 8 meciuri europene. Și Gică să hotărască schimbarea lui, să decidă el când iese de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la România TV, scrie GSP.

Soarta lui Ianis la Rangers, incertă

Amintim că, situația lui Ianis Hagi la Rangers este incertă. Sportivul a fost trimis la echipa a doua a clubului și nu va mai juca la echipa mare. Ulterior, acesta a intrat în conflict cu clubul, după ce l-a acuzat indirect pe antrenorul Philipe Clement că minte.

Mai mult, și tatăl său, Gică Hagi, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Rangers. A avut un discurs de 7 minute în care a distrus clubul pentru că l-a trimis pe Ianis la echipa a doua.