„I-a distrus viața Simonei Halep!” / Acuzații grave lansate după lovitura anului în tenis

Publicat: 18 09. 2024, 10:22
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Dubreuil Corinne/ABACA

De îndată ce Naomi Osaka și-a anunțat despărțirea de vechiul ei antrenor Wim Fissette, fanii au fost dornici să știe cine îl va înlocui pe belgian. Potrivit ultimelor rapoarte, Fissette mai caută un nou jucător, dar Osaka și-a găsit deja noul antrenor: Patrick Mouratoglou, potrivit essentiallysports.

Duo-ul a fost văzut recent exersând împreună la LA Tennis Center de la Universitatea din California. Cariera lui Mouratoglou a cunoscut atât maxime, cât și minime. Printre maxime se numără perioada de succes cu Serena Williams, în timp ce printre cele mai scăzute se numără criticile cu care s-a confruntat cu privire la implicarea sa în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Ce are de spus lumea tenisului despre această nouă pereche de antrenori?

Recent, Rennae Stubbs a fost auzit dând un avertisment sever lui Naomi Osaka cu privire la această includere. În timpul „Podcast-ului de tenis Rennae Stubbs”, antrenorul de tenis australian în vârstă de 53 de ani a spus: „Ea (Osaka) a apreciat-o întotdeauna pe Serena, așa că poate că se gândește că acesta va fi ea, știi, momentul în care poate ridica pe cineva care, știi, a modelat persoana Serena Williams.” Cu toate acestea, Stubbs a discutat că există o mulțime de antrenori care ar fi putut face o diferență uriașă în viața Serenei Williams.

Rennae Stubbs a adăugat în continuare: „Se poate spune că a distrus viața Simonei Halep, știi, cu aceste incidente, cu aceste, știi, acuzații despre cine este cel care a adus acești oameni, care a pus, știi, chestia asta în băuturile ei, sau orice naiba, și acum, știi, are o suspendare de doi ani. Adică, nu știu, aș fi puțin precaut să am oameni în jurul meu care au acele acreditări.”