Gigi Becali: „Vom face plângeri penale împotriva celor care au venit cu sicriul în Ghencea. Amenințare cu moartea, nu?” (FOTO)

Publicat: 11 07. 2023, 20:20
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali, patronul lui FCSB, susține că va depune „plângeri penale împotriva celor care au venit cu sicriul în Ghencea”, transmite GSP.ro.

Recent, pe pagina de Facebook a Peluzei Sud, care reunește cea mai mare parte a ultrașilor de la CSA Steaua, au fost postate imagini de la un protest organizat în Ghencea împotriva FCSB, protest la care au fost aduse un sicriu și o cruce inscripționată cu numele echipei patronate de Gigi Becali.

Gigi Becali anunță plângeri penale

Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui FCSB în Ghencea și a anunțat și că va depune o serie de plângeri penale.

„Steaua e a mea, eu merg acum acasă! Am investit acolo vreo 5 milioane de euro, în acele terenuri și impozite la statul român. Mă duc să joc în Ghencea, acolo s-a născut echipa mea, FCSB. FCSB e Steaua! Justiția nu s-a terminat încă. Stați să vedem, avem procese.

Mâine vom face plângeri penale împotriva celor care au venit cu sicriul în Ghencea. Amenințare cu moartea, nu? Nu trebuie să facem așa? Nu facem pamflete aici! Ăia din față trebuie arestați, cei cu măști. Legea trebuie respectată, așa cred.

Eu nu știu sigur, am văzut în presă. Vreți să facem pe bătaie? Să se bată Peluza Sud cu Peluza Nord atunci! Dacă vor cu bătaie, să se bată ei 500 cu ăia 50.000”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.