Gigi Becali, prima reacție după ce palmaresul Stelei a fost câștigat de CSA: „Înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Asta e țara noastră și trebuie s-o iubim”

Gigi Becali, prima reacție după ce palmaresul Stelei a fost câștigat de CSA: „Înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Asta e țara noastră și trebuie s-o iubim”
foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTU

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a oferit prima reacție, în contextul în care Tribunalul București a decis, vineri, că palmaresul echipei Steaua București, din 1947 și până în 2003, trebuie să-i revină Clubului Sportiv al Armatei.

TRAGEDIA MOMENTULUI! RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBĂ CU LOCUL UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT (GALERIE FOTO)

„Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez și eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I și după aceea face clasa a II-a și tot așa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

Pe de o parte râd, pe altă parte plâng pentru că așa ceva se întâmplă în România, în țara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă și la Curtea de Apel se menține decizia, înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Înseamnă că totul globul este idiot și doar judecătorul este deștept”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

INCENDIAR! CE FAC OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI CÂND NU-I VEDE NIMENI! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET

Patronul lui FCSB a explicat că această decizie nu va afecta prea mult clubul, fiind vorba doar despre pierderea a două puncte din coeficientul UEFA, aferente Cupei Campionilor din palmares.

„Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze și fac societate pe acțiuni și se asociază cu un privat, o să contest decizia.

Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată? Dar nu mă mai enervez. Asta e țara noastră și trebuie s-o iubim”, a adăugat Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

Așadar, Clubul Sportiv al Armatei a câștigat, vineri, palmaresul echipei de fotbal Steaua București, de la înființare, 1947, și până în anul 2003. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`