Gigi Becali, ieșire nervoasă la adresa lui Răzvan Burleanu: „Bă slujitorule, ești nebun? Asta e nebunia nebuniilor”

Publicat: 26 06. 2023, 23:25
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a avut o ieșirea nervoasă la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și a anunțat că a ajuns la un acord cu celelalte cluburi din Superligă împotriva obligației de a avea pe teren minim un fotbalist U21 la meciurile din campionat și din cupă, transmite GSP.ro.

Gigi Becali, despre Răzvan Burleanu: „Bă slujitorule, ești nebun?”

Patronul lui FCSB susține că va fi transmisă o hârtie oficială către FRF împotriva regulii privind fotbalistul U21, context în care a vorbit în termeni depreciativi despre Răzvan Burleanu.

„Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujitorule, ești nebun?

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21.

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.