Gigi Becali, după ce a fost acuzat de patronul lui Sepsi că nu a plătit suma pentru transferul lui Ștefănescu: „Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul?”

Publicat: 19 08. 2024, 16:43
Actualizat: 19 08. 2024, 16:52
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a răspuns acuzațiilor lansate de patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, care a acuzat FCSB că nu a plătit nici până acum banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

Ce a spus Gigi Becali

Patronul lui FCSB susține că a virat o parte din bani chiar astăzi.

„Că nu i-am dat… I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm și noi alți 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Și atunci ce? Le-am dat bani… Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro și mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Și gata… Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Ce declarase patronul lui Sepsi despre transferul lui Ștefănescu

Gigi Becali s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi să îl transfere pe Marius Ștefănescu la FCSB, de la Sepsi, pentru 1,3 milioane de euro plus TVA.

„Nu vrem să pornim un scandal, nu ne-am dorit niciodată să facem asta. Nu mai pot să tac, pur și simplu nu mai pot! Nu mi-am dorit să se ajungă la vâlva care va urma aceste declarații, însă vreau să trag un semnal de alarmă public.

Nu este normal ce se întâmplă. Vreau să spun că sunt surprins, ținând cont că vorbim despre FCSB. A venit momentul să spun adevărul, opinia publică trebuie să fie informată. Nu am încasat nici măcar un leu pentru Ștefănescu până acest moment, din suma de 1,3 milioane de euro”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Fanatik.