Gigi Becali, despre Răzvan Burleanu: A fost pus la FRF de securitate. Să arate declarația de avere dinainte să intre în fotbal. Toată activitatea lui economică de acolo este infracțională

Publicat: 27 06. 2023, 23:48
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali l-a numit „obraznic” pe Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și l-a îndemnat să arate declarația de avere, sugerând că activitatea actualei administrații de la FRF este una „infracțională”, transmite GSP.ro.

Cea mai recentă dispută dintre patronul lui FCSB și președintele FRF are în centru regula U21, față de care Gigi Becali se opune cu vehemență. Omul de afaceri l-a numit „slujitor” pe Răzvan Burleanu și i-a insultat și pe alți conducători de fotbal care nu sunt de acord cu el în privința regulii U21, iar șeful FRF a reacționat și a spus despre comportamentul lui Becali că este „toxic pentru fotbalul românesc”.

Gigi Becali îi spune lui Răzvan Burleanu „să arate declarația de avere dinainte să intre în fotbal”

Patronul lui FCSB a sugerat că președintele FRF este „un copil obraznic”.

„Mă interesează ce zice un copil obraznic? Obrăznicia nu ține cont de vârstă. Nu mă interesează ce zice el. A fost pus acolo de securitate. A zis că am profil infracțional? Hai să vedem cine îl are. Nu contează cine l-a pus…

Să arate declarația de avere dinainte să intre în fotbal. Să vedem câți bani are acum. Dacă îl studiem bine, toată activitatea lui economică de acolo și tot ce au făcut ei, campania pentru vot, este infracțională.

Eu spun, zic și eu așa… el nu trebuie să dovedească? Eu n-am școli staliniste, spun ce gândesc. Stalin a murit, școlile lui au rămas. Stau pe bani, dacă îi arunc pe cântar, îl arunc în sus pe Burleanu. Am și doi nepoți! Stau eu, miliardar, să mă cert cu Burleanu?”, a acuzat Becali la „Fotbal Club” de la Digi Sport.