Gigi Becali, despre calificarea Astrei în Europa League: "Când și-a făcut Șumudică crucea ortodoxă, am zis: «Doamne, dă-mi puterea să țin cu ei! Chiar dacă e în dezavantajul meu, lasă-mă Doamne să țin cu românii mei!»" (VIDEO)

Publicat: 26 08. 2016, 16:27
foto: aktual24.ro

Steaua Bucureşti va avea parte de o misiune destul de uşoară în Grupele Europa League. Elevii lui Laurenţiu Reghe-campf vor juca în Grupa L, alături de Vill-areal, FC Zurich şi Osman-lispor.

Steliştii au ajuns în această fază a competiţiei după ce au fost eliminaţi de Manchester City în playofful Champions League.

De partea cealaltă, Astra Giurgiu, va avea o misiune mai dificilă. Campioana României va juca în Grupa E a competiţiei, alături de Viktoria Pil-zen, AS Roma şi Austria Viena. Echipa lui Marius Şumudică a ajuns aici după ce a trecut eroic de West Ham în playofful competiţiei.

Finanțatorul Stelei, George Becali, a vorbit despre misiunea echipei sale în Grupele Europa League, dar și despre reușita Astrei.

"Nu mai avem emoții pentru că nu mai sunt echipe aici, în Europa League, nu mai sunt echipe așa de tari încât să nu mai putem juca cu ei. Ce a vrut Dumnezeu la ora asta.

Acum neapărat trebuie să vorbim de primăvara europeană. După aia, ce o să vrea Dumnezeu. Este foarte bine pentru sport, pentru mine, în special, și pentru Steaua, noua organizare a Champions League și Europa League. Va avea o nouă organizare din 2018 în care încasările și organizarea vor depinde de istorie și palmares", a explicat finanțatorul Stelei.

Gigi Becali, despre calificarea Astrei în Europa League: "Când și-a făcut Șumudică crucea ortodoxă, am zis: «Doamne, dă-mi puterea să țin cu ei! Chiar dacă e în dezavantajul meu, lasă-mă Doamne să țin cu românii mei!»"

#DIRECT_ONE_i03h6t#

Cât despre calificarea băieților de la Astra Giurgiu, Becali a recunoscut că i-a fost destul de greu să susțină această performanță, dar a specificat și care a fost gestul care l-a convins să spere la o victorie a românilor în fața englezilor de la West Ham.

"Că s-a calificat Astra, eu am pierdut două milioane jumate – trei. E o chestie de interes personal, e adevărat că eu am avut un sentiment atunci când a intrat un jucător pe teren și a făcut crucea ortodoxă. Atunci am zis: «Doamne, dă-mi puterea să șin cu ei! Chiar dacă e în dezavantajul meu, lasă-mă Doamne să țin cu românii mei!». Atunci a fost momentul când am ținut cu Astra", a mărturisit Becali.