Gigi Becali a anunțat că s-a alăturat AUR și-l susține pe George Simion la prezidențiale. Unde va candida patronul FCSB

Gigi Becali a anunțat că s-a alăturat AUR și-l susține pe George Simion la prezidențiale. Unde va candida patronul FCSB
Gigi Becali și George Simion (AUR). Sursa foto: Captură video - George Simion / TikTok

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că s-a alăturat AUR, îl va susține pe George Simion la alegerile prezidențiale, iar el va candida la Camera Deputaților.

Becali îl susține pe Simion la prezidențiale

„M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar ca îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților. Atât pot sa va spun pentru moment”, a susținut patronul FCSB, pentru Fanatik.

Afirmațiile au fost făcute după ce George Simion s-a filmat cu Gigi Becali într-un clip pe TikTok. În filmare, liderul AUR a mai pretins că se va implica în reconstrucția gospodăriilor afectate de inundațiile din Galați, iar patronul FCSB îl va ajuta.

Înainte de alegerile locale și europarlamentare, George Simion chiar a mers pentru discuții la „palatul” lui Gigi Becali.

Gigi Becali, derapaj la adresa USR

Fanatik amintește că Gigi Becali a anunțat, la finele lunii august, că va reveni în politică, nu înainte de a-i numi pe cei din USR „handicapați care fac ce vor ei”. Așa a găsit el de cuviință să-și exprime revolta pentru faptul că FCSB a fost privată de Arena Națională în acest sezon.

„O să candidez, vreau să fac niște lucruri, să bag niște legi în toate domeniile. Mai ales în legea sportului. Nu există pe glob să ai stadion și să faci concert. Faci, dar când nu se joacă fotbal. Nu mă interesează. Dacă e fotbal, oamenii fac fotbal, nu concert. Hai să gândim logic dacă avem inteligență.

Bucureștenii vor să o vadă pe FCSB, nu concert. Am făcut stadion pentru fotbal, nu pentru concert. Să vadă concert, dar stadionul e pentru fotbal. Tot ce nu e în regulă, eu voi repara. Să vedeți voi ce fac sataniștii ăștia useriști handicapați care fac ce vor ei. Noi nu luăm milioane de euro din cauza lor.

Eu omor toți urșii, dacă omoară oameni. Dacă un urs omoară un om, eu omor ursul. Sunt drepturi mai mari pentru animale decât pentru oameni. Lasă că le arăt eu ONG-urilor, le dau cu legea în cap”, spunea Gigi Becali, la finalul lunii august.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`