Gică Hagi pune piciorul în prag și renunță la proiectul în care a investit cel mai mult. Ce se întâmplă cu campioana Farul

Gică Hagi pune piciorul în prag și renunță la proiectul în care a investit cel mai mult. Ce se întâmplă cu campioana Farul
Sursa Foto: Facebook/ Gheorghe Hagi

Gică Hagi a ajuns la capătul puterilor, conform spuselor sale de sâmbătă, 9 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă. Managerul campioanei a dezvăluit care sunt schimbările ce urmează să fie făcute în club, dar și în viața de antrenor.

Gică Hagi, despre viitorul campioanei Farul

„Trebuie să reflectăm la ce vom face în viitor. Farul, dacă are pretenția să fie un club mare, trebuie să schimbe multe de anul viitor. Când faci sport, nu există noroc sau ghinion. Trebuie să fii cel mai bun, trebuie să muncești mult, să fii competitiv. Nu pot construi cu noroc sau ghinion. Pe mine mă interesează că de la anul Farul trebuie să se gândească foarte serios la ce vrea să devină. Toată Dobrogea trebuie să se gândească că dacă vrea o echipă mare, trebuie să se schimbe multe. Începând cu mine”, a declarat Gică Hagi.

De asemenea, el a adăugată că nu mai vrea să fie acționar majoritar ca patron și antrenor, ci să rămână doar la stadiul de manager. „Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club! Sub nicio formă! Nu am vrut să fac asta, dar am făcut ce trebuia acum doi ani și jumătate”, a mai spus el.

Gică Hagi consideră că nu poate să facă mai mult decât a făcut până acum pentru campioana Farul. Potrivit lui, Farul trebuie să fie echipa tuturor, să aibă un buget cât mai mare și să aibă un antrenor plătit, „nu care e patron”.

„Trebuie găsită o formulă. Drumul ăsta nu e unul care poate face bine. Ăsta e adevărul. Eu voi reflecta la anul. Lucrurile nu mai pot merge așa. Lucrurile trebuie să meargă într-o direcție de dezvoltare”, a mai declarat Gică Hagi, potrivit Adevărul.

La începutul lunii acesteia, Farul a anunțat că l-a vândut pe tânărul Enes Sali, extremă stânga, la FC Dallas, în MLS.

Campioana a făcut anunțul la aproape două luni și jumătate, după ce a început negocierile cu Dallas pentru transferul tânărului sportiv. Enes Sali se va alătura noii echipe începând cu anul 2024, după obținerea vizei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112