Gică Hagi, primele declarații după ce Farul a învins-o pe FCSB: „E o zi de pus în ramă!”

Gică Hagi, primele declarații după ce Farul a învins-o pe FCSB: „E o zi de pus în ramă!”
Sursa Foto: Facebook/ Gheorghe Hagi

Farul a învins FCSB, scor 3-2, și e noua campioană a României. Echipa lui Hagi a fost condusă cu 0-2, dar și-a revenit, a întors scorul și a cucerit titlul. Rezultatele din ultima etapă a play-off-ul nu vor mai conta, notează GSP.

Gheorghe Hagi, după ce a câștigat campionatul cu Farul

Gică Hagi a transmis că echipa sa a meritat campionatul și că titlul câștigat acum „e mai mare decât primul”, cel obținut cu Viitorul, în 2017.

„S-au întâlnit cele mai bune echipe, în formă amândouă, și-au dorit fotbal, nu și-au dorit să se apere. Am arătat că merităm să câștigăm campionatul, a fost o zi frumoasă pentru mine, de pus în ramă”, a susținut acesta după meci, notează stirileprotv.ro.

„Titlul acesta e mai mare decât primul, pentru că e pentru toată Constanța, toată Constanța este fericită! Am crezut tot timpul, ne place să atacăm, le-am zis tot timpul să atacăm.

Am avut de toate în seara asta, cu toate că am început meciul foarte prost. Toți jucătorii sunt fenomenali, avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri, sunt mândru de ei”, a mai declarat Gică Hagi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`