Gică Hagi, la inaugurarea proiectului de 8 milioane de euro de la Ovidiu: „Mă duc spre 60 de ani, văd cum drumul se scurtează” / La eveniment a fost și Simona Halep (FOTO)

Publicat: 04 09. 2024, 15:38
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi a inaugurat hotelul din incinta bazei sportive de la Ovidiu, o investiție de 8 milioane de euro, iar la eveniment au participat mai multe nume importante din sport, ca Simona Halep, Gică Popescu sau Iosif Rotariu, potrivit Digisport.ro.

Gică Hagi: „Mă duc spre 60 de ani, văd cum drumul se scurtează”

„Regele” a susținut un discurs special la evenimentul de inaugurare a hotelului din Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi.

„Le mulțumesc partenerilor care au fost lângă mine. În viață nu ești singur. Ai familie, ai parteneri. Apoi, ai nevoie de o strategie. Am avut strategia de la început, împreună cu toți oamenii care au muncit în Academie, în club, cu parteneri.

Le mulțumesc încă o dată, pentru că fără ei nu se putea realiza nimic.

Acum, mă duc spre 60 de ani, drumul se scurtează, e tot mai aproape, dar am entuziasm. Sunt cu Farul și vreau să fac cât mai multe. De aici am plecat, Farul m-a crescut, iar acum sunt acasă”, a declarat Gică Hagi, vizibil emoționat.

La eveniment a fost prezentă și Simona Halep

Fostul lider mondial din tenisul feminin s-a numărat printre personalitățile prezente la evenimentul de prezentare a hotelului din baza de la Ovidiu.

„Impresionant”, a fost descrierea postată de Simona Halep lângă fotografiile publicate pe rețelele sociale după eveniment.

Tot pe rețelele sociale, dubla-câștigătoare de Grand Slam a postat și câteva fotografii din sala de antrenament, semn că se pregătește pentru a reveni la un nivel optim.

Simona Halep a jucat doar două meciuri după decizia prin care TAS i-a atestat nevinovăția în scandalul de dopaj. După înfrângerea suferită în fața Paulei Badosa pe 19 martie la Miami, românca a abadonat în timpul jocului cu McCartney Kessler din 15 mai de la Trophee Clarins.

Sursa foto: Instagram @ Simona Halep