Gică Hagi îl apără pe Ianis cu un discurs virulent la adresa lui Rangers: „Interese meschine. E grav că se întâmplă așa ceva!”

Gică Hagi îl apără pe Ianis cu un discurs virulent la adresa lui Rangers: „Interese meschine. E grav că se întâmplă așa ceva!”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi i-a criticat în termeni duri pe cei de la Rangers, acolo unde fiul său, Ianis, a fost lăsat pe dinafara lotului de antrenorul Philipe Clement și a fost trimis să se antreze cu echipa a doua, potrivit GSP.

Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers

Salariul lui Ianis Hagi ar urma să fie majorat cu 7.000 de euro pe lună dacă ajunge la 100 de meciuri pentru Rangers, bornă de care îl desparte o singură partidă, așa că reprezentanții clubului ar fi decis să nu se mai bazeze pe el, susține presa din Scoția.

În ultimele zile s-a vorbit despre un transfer la Rapid, iar cluburile ar fi bătut palma, însă jucătorul ar fi refuzat. De altfel, Gică Hagi spune că fiul său va juca în România doar la Farul.

Gică Hagi, discurs virulent

„Regele” a condamnat atitudinea celor de la Rangers.

„Ianis nu vine în primul rând, rămâne afară. El are contract cu Rangers. Apoi, ce i se întâmplă lui la Rangers e o poveste. O poveste urâtă. N-am vrut să vorbesc, dar atât spun. Le transmit și celor de acolo, e o poveste urâtă. Un jucător care a fost cel mai bun tânăr al lor, s-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors. Iar acum se antrenează singur.

Sau cu cine se antrenează. Dacă în Vest se întâmplă asta, ce pretenții să mai avem la noi, în România? Dacă acolo, la nivelul cel mai mare se întâmplă așa ceva, scuzați-mă. Ce pot să înțeleg eu, care am jucat fotbal la nivelul cel mai mare? Am zis să tac. Ianis nu vine în România, rămâne acolo. El a dovedit că poate acolo. A fost cel mai bun tânăr de la Rangers. Am auzit multe, am observat câte se scriu.

Ianis a ieșit cel mai un jucător tânăr de la Rangers. Când a fost Ianis la Rangers, Rangers a câștigat campionatul. Când nu a mai fost, nu a mai câștigat campionatul. Dacă și cu un jucător care vine și câștigă campionatul după nu știu câți ani, apoi se accidentează pentru Rangers, jucând acolo, facem așa… Une am ajuns?! Ce e în fotbalul ăsta? Unde s-a ajuns?! Prea departe.

Ăsta e punctul meu de vedere, ca fost mare fotbalist. El a dat totul pentru Rangers, e iubit de public, cum să nu se antreneze cu echipa mare? E singurul lor jucător de națională. Ce interese sunt acolo? Până unde au ajuns interesele?! E jucătorul care v-a făcut campioni alături de ceilalți, de Gerrard și de ceilalți! Și tânăr, are 25 de ani. Și e singurul care a fost la EURO, jucând.

În Vest, unde credem că există exemple. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva, la interese atât de meschine. MESCHINE! E grav că se întâmplă așa ceva”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă de la finalul meciului UTA – Farul 1-1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)