Gică Hagi a dezvăluit unde ar vrea să antreneze: „Orice antrenor după o vârstă se gândește”

Publicat: 10 10. 2023, 10:52
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi, antrenor și patron la Farul Constanța, a dezvăluit că și-ar dori să ajungă la un club de top sau la echipa națională a României ori o selecționată care să aibă „ambiții foarte mari”, transmite Digisport.ro.

„Regele” a pregătit prima reprezentativă în debutul carierei de antrenor, între septembrie și noiembrie 2001, dar mandatul nu a fost de bun augur. A bifat o victorie cu Ungaria și un egal cu Georgia în finalul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2002, iar apoi a fost eliminat de Slovenia la baraj.

Totuși, acum Gică Hagi este într-un cu totul alt moment al carierei de antrenor și rămâne unul dintre cei mai apreciați oameni de fotbal din România, iar expertiza sa este incontestabilă. Între timp a devenit de două ori campion cu proiectul de la Ovidiu și este principala sursă de jucători pentru echipele naționale ale țării noastre, cu zeci de fotbaliști convocați la fiecare acțiune.

Hagi a fost dorit pe banca naționalei și în finalul anului 2021, dar mutarea a picat deoarece este acționarul la Farul și s-ar fi aflat într-un conflict de interese.

Gică Hagi a dezvăluit că ar vrea să antreneze un club de top sau o națională

„Regele” a recunoscut că și-ar dori să antreneze un club mare sau o echipă națională.

„Orice antrenor după 50 de ani se gândește la echipa națională. Orice antrenor din lume. Orice antrenor după o vârstă se gândește. Bineînțeles, o echipă de club mare sau o echipă națională. Orice națională care are ambiții foarte mari, un proiect foarte mare care să câștige. Eu cred că mă confund cu, oriunde mă duc încerc să câștig, nu încerc doar să fiu pe acolo”, a declarat Gică Hagi, potrivit Fanatik.