Gică Craioveanu s-a ales cu dosar penal. Cum l-au prins polițiștii în trafic

Publicat: 25 07. 2024, 17:03
Actualizat: 31 07. 2024, 20:44
Gică Craioveanu. Sursa Foto: Captură Video - UN PODCAST / YouTube

Fostul internațional român Gică Craioveanu (56 de ani) s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând, deși are permisul suspendat. S-a întâmplat miercuri, pe șoseaua Pitești – Slatina.

„În acest caz, a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Gică Craioveanu riscă fie o amendă penală, fie o condamnare între 6 luni și 3 ani de închisoare, precizează GSP.

Gică Craioveanu a mai avut probleme similare

Sursa citată amintește că, în 2013, Gică Craioveanu a fost prins de polițiștii spanioli conducând băut. I-a fost atunci suspendat permisul pentru 20 de luni și a primit o amendă de 1.800 de euro. Fostul atacant al echipei naționale și-a recunoscut vina și a acceptat pedeapsa primită.

Iar în 2019, la finalul unui meci, Gică Craioveanu a fost oprit în trafic, dat n-a vrut să sufle în etilotest și ar fi fost dus de polițiști la spital pentru probe de sânge. În urma acestui incident, patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a decis să-l demită din funcția de director de imagine al clubului din Bănie.