Ghetele fotbaliştilor Italiei au fost furate din vestiarul de pe Cluj Arena

Publicat: 29 06. 2023, 08:06
sursă foto: captură YT

Italienii pleacă cu un gust amar din România. Potrivit Bună Ziua Cluj, din vestiarul ”Squadrei Azzurra” au dispărut patru perechi de ghete, iar poliţia a demarat deja o anchetă în acest sens.

România mai are parte de o „ruşine naţională”, ghetele italienilor de la EURO U-21 au fost furate la o partidă de pe Cluj Arena

„La data de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au demarat activităţi de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunea de furt, după ce au fost informaţi despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că uşile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparţinând unor jucători.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis Poliţia din Cluj-Napoca, citată de Orangesport.

Naţionala Italiei are trei puncte după primele două partide disputate la Cluj. ”Squadra Azzurra” are nevoie de încă o victorie cu Norvegia pentru a se califica în fazele eliminatorii.