FRF, decizie de ultim moment! CSA Steaua este interzisă în Ghencea din cauza incidentelor violente provocate anul trecut pe Arena Națională

Publicat: 07 08. 2023, 18:16
Sursa foto: Facebook

Steaua nu va disputa în Ghencea meciul cu Metaloglobus, din runda a doua a noului sezon din Liga 2. Partida este programată marți, 15 august, de la ora 18:00.

CSA Steaua este suspendată 4 etape a stadionului, după incidentele provocate de suporteri la meciul cu Dinamo, victorie 2-1, de pe Arena Națională, din septembrie anul trecut, conform GSP.ro.

În 2022, Steaua a jucat 3 partide la Mioveni, ulterior primind un răspuns din partea TAS. Curtea de la Lausanne a suspendat provizoriu decizia Federației, până la soluționarea pe fond a apelului.

CSA Steaua nu va disputa în Ghencea meciul cu Metalglobus

Luni, 7 august, FRF a anunțat verdictul TAS, care s-a dovedit a fi nefavorabil pentru echipa antrenată de Daniel Oprița. Astfel, CSA Steaua va juca împotriva Metalglobus la 40 de kilometri distanță de București, deși a scos la vânzare bilete pentru Ghencea.

„În urma incidentelor de la partida Dinamo – CSA Steaua din sezonul 2022-2023 al Ligii 2, clubul oaspete a fost sancționat de către Comisia de Disciplină și Etică a FRF cu 83.750 lei și interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia a fost menținută și de către Comisia de Recurs a FRF

Prin hotărârea din 7 august 2023, TAS a respins apelul CSA Steaua și a confirmat deciziile comisiilor jurisdicționale ale FRF”, se arată în comunicatul FRF, conform sursei citate.