Drama unui fotbalist român care credea că semnează cu Chelsea, dar a fost păcălit de impresari: ”Am izbucnit în plâns când am aflat unde merg”

Publicat: 22 05. 2018, 15:50

Cristi Maneaa trăit o dramă personală atunci când a fost înşelat de impresari.

Manea şi-a început cariera la Viitorul, iar în 2014, la 16 ani şi nouă luni, a devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale a României. Un an mai târziu, el a fost transferat de la Viitorul la clubul cipriot Apollon Limassol. Şi asta după ce presa internaţională anunţase că tânărul fotbalist va ajunge la Chelsea.

„Da, sincer să vă zic, prima oară am crezut că acolo merg. Prima oară când am auzit unde mă duc, am început să plâng. Când am auzit că merg în Belgia, la Mouscron. Am zis că nu se poate aşa ceva! Eram mic, nu aveam experienţă, m-a furat şi peisajul puţin, am debutat la echipa naţională. Prima oară, când am semnat, a venit cineva de la ei din club şi mi-a zis că planul era ca după doi-trei ani să ajung la Chelsea”, a spus Cristi Manea, la Telekom Sport.

De fapt, Cristi nu a jucat nicio zi în Cipru. El a făcut vizita medicală şi a semnat contractul în Belgia. Jucătorul a mai rămas un sezon la FC Viitorul, conform înţelegerii cu Apollon. În vara anului 2015, Apollon l-a împrumutat la echipa belgiană Mouscron, unde jucătorul român a jucat în 18 partide, în doi ani. În 2017, fundaşul dreapta a fost împrumutat la CFR Cluj, cu care a devenit campion duminică.