Un fotbalist al Barcelonei, implicat într-un scandal uriaş: A bătut un cântăreţ până l-a băgat în spital după ce i-a hărţuit şi soţia

Publicat: 11 10. 2018, 15:29

Mijlocaşul turc Arda Turan, aflat sub contract cu Barcelona dar împrumutat la Bașakșehir, se află în centrul unui uriaş scandal extrasportiv. Aflat sub influenţa alcoolului acesta l-a bătut pe cântăreţul turc Berkay, provocându-i nu mai puţin de 15 fracturi la nivelul feţei, fiind necesar ca acesta să fie operat.

Totul a avut loc după ce anterior, în clubul în care a avut loc scandalul, Arda Turna a hărţuit-o şi pe soţia cântăreţului, Özlem Ada Şahin. Acesta i-a făcut avansuri într-un mod extrem de nepotrivit, neţinând cont că are acasă o soţie însărcinată în luna a opta.

„A venit pe la spate, m-a atins pe mână și mi-a șoptit la ureche: ‘Ești o femeie foarte frumoasă. Nu te-aș rata, dacă n-aș fi însurat'”, a povestit femeia.

Acest gest al fotbalistului a fost şi cel care a făcut ca Berkay să îi ceară explicaţii pentru ca totul să degenereze într-un scandal.

„Mi-am trimis iubita acasă. Acum rezolvăm totul ca între doi bărbați”, i-a spus cântăreţul lui Arda Turan înainte să fie luat la bătăie într-un mod bestial care l-a băgat în spital, conform GSP.

Seara nu s-a oprit aici pentru Arda Turan, fotbalistul ducându-se apoi înarmat la spitalul în care era internat cântăreţul.

„Omoară-mă! Nu știam că era nevasta ta. Îmi pare foarte rău”, a început să îl implore fotbalistul, cerându-şi iertare.

Acest lucru îl va aduce pe Arda Turan în faţa tribunalului, cele două victime anunţând că îl vor da în judecată.

Fotbalistul nu este la primul incident de acest fel, el fiind cunoscut drept un timp impulsiv care ajunge imediat în conflict.

În iunie 2017, jucătorul a erupt în avionul care aducea naționala Turciei la Istanbul, după un meci în Macedonia. L-a insultat pe jurnalistul Bilal Meșe, care scrisese mai multe articole critice la adresa lui în Milliyet. „Cine ți-a dat voie să urci la bord, fiu de târfă?”, a urlat și a sărit la el. L-a strâns de gât, ziaristul fiind salvat de câțiva colegi. Acest lucru a dus la excluderea sa din naţională.

În mai 2018, în prelungirile meciului Bașakșehir – Sivasspor, Arda l-a bruscat pe unul dintre tușieri. Era furios din cauza unei decizii de arbitraj. A fost suspendat 16 etape.

Cu toate acestea, Arda Turan este cunoscut drept un apropriat al preşedintelui turc Recep Erdogan, care a fost inclusiv la nunta fotbalistului.