Fostul rugbist Pedrie Wannemburg a murit într-un accident de mașină în Statele Unite

Publicat: 23 04. 2022, 15:15
Actualizat: 23 04. 2022, 16:03
Fostul rugbist Pedrie Wannemburg a murit într-un accident de mașină în Statele Unite. Sursa Foto: Twitter/@SPORTSCIRCUSINT

Fostul rugbist internaţional din Africa de Sud, Pedrie Wannemburg a murit în Statele Unite ale Americii într-un accident de maşină, potrivit  lequipe.fr.

Pedrie Wannemburg a murit într-un accident de mașină

În vârstă de doar 41 de ani, Pedrie Wannemburg se afla în maşina împreună cu soţia şi cei doi copii, când un tânăr şofer care încerca să fugă de poliţie a lovit vehiculul sud-africanul.

Fiica și soția lui rugbistului sunt în afara oricărui pericol, însă fiul lor, a fost dus de urgență la spital, informează lequipe.fr.

Jucătorul din linia a treia se remarcase în Africa de Sud, câștigând Super Rugby de două ori cu Blue Bulls (2007, 2009), obținând de altfel 20 de selecţii cu Springboks, inclusiv prima împotriva Franţei la Marsilia în 2002.

Prima sa experienţă în Europa l-a condus la Ulster (2010-2012), iar în Franţa a jucat la Castres şi Oyonnax. Acesta a pus capăt carierei în Statele Unite ale Americii, la Austin, unde a devenit antrenor.