Fost medic la Dinamo, atac la Simona Halep: „Nu te mai da ‘contaminată’, că nu suntem într-un film prost”

Fost medic la Dinamo, atac la Simona Halep: Nu te mai da 'contaminată', că nu suntem într-un film prost

Vestea că Simona Halep a fost depistată pozitiv continuă să stârnească reacții. În timp ce jucătoarele de tenis din România sunt alături de fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon, doctorul Adrian Motoacă se află în tabăra contestatarilor sportivei, arată ȘtirileProTV.

Motoacă a lansat un atac dur la adresa Simonei Halep

Fost medic al echipei de fotbal Dinamo București, Motoacă a lansat un atac dur la adresa Simonei Halep. Într-un mesaj postat pe Facebook, specialistul în medicină sportivă a afirmat că jucătoarea din Constanța a comis mai multe greșeli care au dus la dopaj.

„Nu s-a informat, nu și-a ales calea singură , a fost sfătuită prost… alegând calea pierzaniei”, s-a arătat convins Adrian Motoacă.

De asemenea, fostul medic de la Dinamo s-a arătat convins că Simona Halep pozează în victimă pentru a ieşi basma curată din acest scandal.

„Nu domnilor, nu doar Simona a greşit… greşiţi cu toții!
Societatea româneasca e concepută aşa. Am văzut nenumăratele dezbateri pe tema celor două probe antidopping , dar niciuna nu a ajuns la chintesența faptului.

Simona ca un ‘românaş neaoş’ a făcut ceea ce face fiecare dintre noi. Nu s-a informat, nu și-a ales calea singură, a fost sfătuită prost… alegând calea pierzaniei.

De ce Simona, la valoarea ei, nu are în staff un medic specialist de medicină sportivă şi are un ORL-ist ( nu sunt 100% sigur, dar se poate verifica)?

De ce Simona, în calitate de sportiv de top și de lot național nu trece pe la INMS (cum e normal pentru restul sportivilor de divizii naționale şi loturi naționale) să îşi faca vizitele medico-sportive, ci doar uneori să îşi ia vreo scutire medicală pentru „presupusele accidentări” (a se vedea doar cazul refuzului de a participa la lotul național în vederea pregătirii Olimpiadei)?

De ce Simona, deși depistată consecutiv la două probe, refuză să pună capul în pământ ştiind că medicaţia respectivă se dă numai în cazuri medicale grave de anemii severe sau la pacientii cu insuficiența renală gravă (vezi de exemplu persoanele dializate)?

Dragă Simo , substanța respectivă e un produs sintetic… Nu poate fi luat din aer, precum viroza, nici din mâncare sau băutură, că nu e nimeni nebun să pună aşa ceva scump şi rar în franzela dobrogeană sau în pufuleți ! Nu te mai da ‘contaminată’, că nu suntem într-un film prost apocaliptic!”, a transmis fostul medic dinamovist.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie