Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis

Publicat: 19 09. 2024, 19:28
Actualizat: 19 09. 2024, 19:30
Sursa foto: Freepik

Jay Emmanuel-Thomas, fost atacant la Arsenal și actual fotbalist al echipei Greenock Morton din liga scoțiană, este acuzat de contrabandă cu canabis în Marea Britanie.

Fotbalistul a fost acuzat de contrabandă cu 60 kg de canabis

Incidentul a avut loc miercuri, 18 septembrie, când Agenția Națională de Combatere a Criminalității (NCA) a descoperit 60 de kilograme de canabis, în valoare de 715.000 de euro, în două valize sosite din Bangkok, Thailanda, la Aeroportul Stansted, conform sport.ro. 

Autoritățile au arestat și două femei, de 28 și alta de 32 de ani, una dintre ele fiind partenera fotbalistului.

Jay Emmanuel-Thomas a fost adus în fața tribunalului

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a fost arestat la locuința sa din Gourock, Scoția, și a fost adus la tribunalul din Carlisle pentru a fi interogat. Avocatul său a afirmat că fotbalsitul neagă acuzațiile și dorește să demonstreze că este nevinovat.

Autoritățile au prezentat în fața instanței dovezi cum că Emmanuel-Thomas ar fi făcut cercetări detaliate despre zboruri și aeroporturi, ceea ce sugerează că nu ar fi fost prima încercare de acest fel. Acesta a încercat să fie eliberat prin cauțiune, însă cererea a fost respinsă. Fotbalistul va rămâne în custodie până la următoarea audiere, care va avea loc la Curtea de Coroană din Chelmsford pe 1 octombrie.