Florin Talpan se cere comandant la CSA Steaua, în contextul conflictului cu FCSB: „Merit să fiu avansat la gradul de general și merit să fiu numit în această funcție”

Florin Talpan se cere comandant la CSA Steaua, în contextul conflictului cu FCSB: „Merit să fiu avansat la gradul de general și merit să fiu numit în această funcție”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Col. Florin Talpan, juristul lui CSA Steaua, a vorbit despre conflictul pentru palmares cu FCSB și a declarat că „merită” să fie avansat la gradul de general și să fie numit în funcția de comandant la clubul din Ghencea.

Ce a spus Florin Talpan despre el și despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmares

Juristul lui CSA Steaua consideră că a obținut rezultate „remarcabile”.

„Având în vedere rezultatele remarcabile obținute pentru Statul Român, pentru Ministerul Apărării Naționale, pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, consider că se impune ca ministrul Apararii Nationale sa modifice organigrama Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti in sensul ca funcția de comandant sa fie de general.

Consider ca pentru toata activitatea mea profesionala, pentru toate rezultatele exceptionale, merit sa fiu avansat la gradul de general si merit sa fiu numit în această funcție.

Menționez că îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a fi avansat general si sa fiu decorat cu Ordinul Virtutea Militară în grad de comandor, cu insemn pentru militari, ca recunoaștere a muncii depuse si a rezultatelor excepționale obținute în slujba Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti si a Armatei Române in cei 30 de ani de activitate si rezultate meritorii in indeplinirea atribuțiilor si in pregatirea profesionala.

Astept ca ministrul Apararii Nationale sa dispuna masuri in acest sens”, a scris juristul lui CSA Steaua, joi, pe Facebook.

El spune despre CSA Steaua că „deţine palmaresul Secţiei de Fotbal din perioada 1947-1998 şi nu a înstrăinat niciodată acest palmares”.

„Dupa cum puteti observa astazi, avocatii FCSB si avocatul Asociatiei Salvati Steaua, astazi sunt foarte tacuti, deoarece s-a aflat adevarul astazii! Ei au indus in eroare suporterii spunand ca au castigat dosarul si ca palmaresul pe perioada 1947-1998 se va rejudeca, au mintit ca mai au o sansa in castigarea palmaresului Clubului Steaua, ceea ce este total fals si mincinos!”, a mai declarat Florin Talpan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)