Florin Talpan, reacție nervoasă în direct: „FCSB nu va juca în Ghencea!” / „Vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea!” / Ioana Cosma: „Mă speriați. O să vi se facă rău…”

Publicat: 30 03. 2023, 15:01
Foto: captură YouTube / Steaua TV

Florin Talpan, juristul lui CSA Steaua, a avut o reacție nervoasă în timpul unei intervenții telefonice la Fanatik Superliga și a urlat minute în șir, în timp ce moderatoarea emisiunii, Ioana Cosma, îi cerea să se calmeze, potrivit GSP.ro.

Oficialul „militarilor” a comentat decizia Înaltei Curți și susține că este „urmărit” și ar fi fost „amenințat cu moartea”.

Florin Talpan, reacție nervoasă în scandalul dintre CSA Steaua și FCSB

Juristul lui CSA Steaua a insistat că „FCSB nu va juca în Ghencea” cât timp va fi el acolo.

„Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii?

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme”, a declarat Florin Talpan.

Moderatoarea Ioana Cosma a încercat să îl calmeze pe Florin Talpan: „Pentru sănătatea dumneavoastră și pentru binele dumneavoastră… vă consumați foarte mult…”.

„Mă speriați, domnule Talpan. O să vi se facă rău…”, i-a spus jurnalista într-un alt moment tensionat al dialogului.

Juristul lui CSA Steaua s-a arătat încrezător că echipa, aflată în prezent pe prima poziție în Liga 2, va avea drept de promovare pe prima scenă.

„Nu se mai poate, toată lumea zice că trebuie să ne asociem… nu se asociem cu nimic, suntem Steaua București și mergem așa în continuare! Vom promova, dacă terminăm pe locul 1 vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea! Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF”, a mai spus Florin Talpan.