Florin Talpan, reacție nervoasă în direct: „FCSB nu va juca în Ghencea!” / „Vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea!” / Ioana Cosma: „Mă speriați. O să vi se facă rău…”

Florin Talpan, reacție nervoasă în direct: „FCSB nu va juca în Ghencea!” / „Vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea!” / Ioana Cosma: „Mă speriați. O să vi se facă rău...”
Foto: captură YouTube / Steaua TV

Florin Talpan, juristul lui CSA Steaua, a avut o reacție nervoasă în timpul unei intervenții telefonice la Fanatik Superliga și a urlat minute în șir, în timp ce moderatoarea emisiunii, Ioana Cosma, îi cerea să se calmeze, potrivit GSP.ro.

Oficialul „militarilor” a comentat decizia Înaltei Curți și susține că este „urmărit” și ar fi fost „amenințat cu moartea”.

Florin Talpan, reacție nervoasă în scandalul dintre CSA Steaua și FCSB

Juristul lui CSA Steaua a insistat că „FCSB nu va juca în Ghencea” cât timp va fi el acolo.

„Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii?

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme”, a declarat Florin Talpan.

Moderatoarea Ioana Cosma a încercat să îl calmeze pe Florin Talpan: „Pentru sănătatea dumneavoastră și pentru binele dumneavoastră… vă consumați foarte mult…”.

„Mă speriați, domnule Talpan. O să vi se facă rău…”, i-a spus jurnalista într-un alt moment tensionat al dialogului.

Juristul lui CSA Steaua s-a arătat încrezător că echipa, aflată în prezent pe prima poziție în Liga 2, va avea drept de promovare pe prima scenă.

„Nu se mai poate, toată lumea zice că trebuie să ne asociem… nu se asociem cu nimic, suntem Steaua București și mergem așa în continuare! Vom promova, dacă terminăm pe locul 1 vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea! Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF”, a mai spus Florin Talpan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)