Florin Talpan, probleme cu iubita din cauza procesului cu FCSB: „Și acum avem discuții pe chestia asta…”

Publicat: 02 04. 2023, 17:10
Foto: Hepta - SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Juristul Florin Talpan, cel care reprezintă interesele CSA Steaua în procesul cu FCSB privind palmaresul, a dezvăluit că a fost nevoit să-și anuleze un sejur romantic cu partenera sa din cauza bătăliei din instanță. Până la urmă, Elena Lefort s-a dus singură în vacanță.

Florin Talpan, probleme în viața personală din cauza procesului cu FCSB

„Îmi amintesc cu mare neplăcere, poate de asta mă și motivează atât de mult dosarul acesta cu Curtea de Apel, că trebuia să plec, pentru că luase prietena mea să mergem într-o excursie în Grecia. Problema este că așa s-a nimerit și s-a pus termenul în ziua în care trebuia să plec, aveam termen cu palmaresul.

Și din cauza acestui lucru nu am mai plecat. A plecat singură pentru că am ales să apăr clubul Steaua. Și acum avem discuții pe chestia asta, că ”ai renunțat la Grecia pentru…”.

De multe ori am reproșuri și mi se recomandă să las mai la o parte dosarele astea. Dar vreau să câștig palmaresul și după aceea vom vedea ce mai facem”, a declarat Florin Talpan, potrivit Prosport.

Talpan și Becali, reacții după ce Curtea Supremă a decis rejudecarea procesului în care FCSB și CSA Steaua se bat pe palmares

Amintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, recent, rejudecarea procesului în care FCSB și CSA Steaua se bat pe palmares. „Rejudecare înseamnă că e un proces câștigat. Altfel cum? Repet, rejudecare = proces câștigat. Nu am niciun dubiu”, a reacționat Gigi Becali, finanțatorul FCSB, la acest verdict.

„Dacă palmaresul e al nostru, nu mai poate să spună nimeni că FCSB nu e Steaua. Dacă noi avem palmaresul, noi suntem Steaua. Noi avem o marcă notorie, ei o marcă înregistrată. Apoi, putem să cerem și noi prejudicii. Până luăm numele Steaua înapoi cred că mai durează 3 ani. Apoi, mai avem un proces prin care o să le anulăm noi lor marca Steaua. Ei o să se numească Fotbal Club Talpan SB”, a mai spus Becali.

De cealaltă parte, reacția lui Florin Talpan a fost una furioasă: „Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! (…) Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. (…) Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme”.