Fiul lui Dragnea îi calcă pe urme lui Gigi Becali: Antrenorul formației sale din Liga a 2-a a demisionat pentru că era forțat să folosească un anumit jucător

Fiul lui Dragnea îi calcă pe urme lui Gigi Becali: Antrenorul formației sale din Liga a 2-a a demisionat pentru că era forțat să folosească un anumit jucător
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Valentin Ștefan Dragnea se implică tot mai autoritar la echipa de fotbal pe care o păstorește în Liga a 2-a. Într-un episod ce amintește perfect de ce se întâmplă la FCSB cu Gigi Becali, antrenorul Erik Lincar a demisionat de la Turris Oltul Turnu Măgurele nemulțumit că patronul se bagă peste deciziile sale.

Conform surselor GSP, Dragnea jr. n-a fost de acord cu decizia excluderii din lot a experimentatului atacant Cristi Bud, iar omul de afaceri l-a obligat pe antrenor să-l reprimească imediat și să joace din primul minut pentru Turris, lucru pe care antrenorul nu l-a acceptat.

Iar de aici a început un război al declarațiilor între antrenor și echipă în care cele două părți au făcut apel pe larg la metafore pentru a prezenta situația.

Întâi Lincar a preluat o afirmație a lui Răzvan Lucescu în care fostul selecționer vorbește despre intervențiile patronilor în deciziile staff-ului tehnic.

„Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge”, este mesajul distribuit de către Eric Linkar.

Iar, clubul din Teleorman a replicat prin folosirea unui citat din celebrul serial Game of Thrones, ce îi aparține lui Ned Stark, personajul care moare și declanșează lupta de putere din celebrul serial HBO.

„Când cade zăpada si suflă viforul, lupul singuratic moare, dar haita supraviețuiește!”, este mesajul distribuit de clubul lui Dragnea jr.

Turris Oltul Turnu Măgurele se află pe primul loc în Liga a 2-a și este văzută drept mare favorită pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică. Conform GSP, Valentin Dragnea ar avea deja asigurat înlocuitorul de antrenor în persoana lui Dan Alexa care ar pleca de la Astra Giurgiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`