Fiica adoptată de Iosif și Dana Rotariu, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale: „Este într-un loc mai bun. Nu mai simte durerea”

Publicat: 27 05. 2024, 17:15
Sursa foto: Kassandra Rotariu / Facebook

Kassandra (18 ani), fiica adoptată de Iosif și Dana Rotariu, a transmis un mesaj sfâșietor după moartea mamei sale.

Tânăra a ajuns în familia Rotariu la vârsta de 4 ani, după ce a fost abandonată de familia sa și maltrată de bunica biologică. Femeia a supus-o unor chinuri cumplite și a aruncat-o de la etajul trei pentru a scăpa de ea. Soții Rotariu au adoptat-o și i-au oferit o viață bună.

Kassandra, devastată de moartea mamei sale

Acum, Kassandra trece prin suferința teribilă a pierderii mamei.

„Din păcate mama mea frumoasă nu mai este printre noi, este într-un loc mai bun, unde nu mai simte durerea”, a transmis Kassandra, potrivit VIVA!.

Cei care vor să-și ia rămas bun de la Dana Rotariu o pot face marți.

„Corpul neînsuflețit al mamei mele, Dana Rotariu, va fi depus la Capela „Păștea stanga’, Cimitirului Eroilor din Calea Lipoveni, la ora 15. Înmormantarea va avea loc marți, 28/05/2024, ora 13”, a anunțat Kassandra.

Dana Rotariu a murit de cancer

Amintim că Dana Rotariu, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a murit de cancer la vârsta de 60 de ani.

În vara anului trecut, ea a fost operată la o clinică din Turcia, unde i-au fost extirpate două tumori la colon. Acesta a continuat tratamentul cu citostatice, dar celulele canceroase s-au extins la plămâni.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat fostul mare fotbalist român.