FCSB vs Dinamo se va disputa în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali ar urma să joace primul meci pe noua arenă

Publicat: 11 07. 2023, 16:41
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Partida dintre FCSB și Dinamo, contând pentru etapa a 2-a a Superligii României, ar urma să se dispute pe Stadionul Steaua. Meciul va avea loc pe 22 de iulie, de la ora 21:30.

FCSB vs Dinamo, în Ghencea, pe 22 iulie, de la 21:30

Sursele Digi 24 susțin că ministrul Apărării, Angel Tîlvar, a semnat documentul prin care FCSB solicită să închiereze contra cost Stadionul Steaua, potrivit Digisport.ro.

Decizia ar urma să fie anunțată oficial în perioada următoare.

Aflată într-un conflict de identitate cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, FCSB nu a reușit să joace până acum pe noua arenă din Ghencea.

Demersul vine în contextul în care Arena Națională nu poate găzdui FCSB vs Dinamo ca urmare a faptului că în acea perioadă sunt programate concerte pe cel mai mare stadion al țării.

Gigi Becali afirmase încă de acum două săptămâni că FCSB ar putea juca pe Stadionul Steaua, ceea ce i-a determinat pe ultrașii lui CSA să organizeze mai multe acțiuni de protest. Mesajul „Doar Steaua în Ghencea” a fost afișat în mai multe zone din țară, dar și în afara granițelor.

Superliga României, ediția 2023/24, va începe oficial pe 14 iulie. În prima etapă, FCSB joacă la FCU Craiova 1948 (16 iulie, de la ora 21:30), iar Dinamo București joacă pe Stadionul Arcul de Triumf cu CSU Craiova (17 iulie, de la ora 21:30).