FCSB poate juca în Ghencea, susține Gigi Becali: „Ciolacu a fost bărbat. Noi nu mai avem treabă cu CSA”

FCSB poate juca în Ghencea, susține Gigi Becali: „Ciolacu a fost bărbat. Noi nu mai avem treabă cu CSA”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali susține că nu mai există niciun semn de întrebare în ceea ce privește dreptul FCSB de a juca pe Stadionul Steaua și că închirierea se va face direct prin ministrul Apărării, nu prin reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

Gigi Becali susține că FCSB poate juca în Ghencea

Într-o intervenție la ProSport Live, finanțatorul lui FCSB a spus că echipa sa poate juca în Ghencea.

„Ce semn de întrebare să fie dacă jucăm în Ghencea? Ciolacu a dat un ordin, a promis. Oamenii cam bâjbâiau. El a fost bărbat. Cei de la CSA ne plimbau, căutau nod în papură. Ciolacu a decis să nu mai încheie ei contractul, să îl închirieze ministrul direct. Noi nu mai avem treaba cu CSA, noi încheiem contractul cu ministrul. Ce probleme să mai avem dacă face ministrul contractul direct cu noi?”, a declarat Gigi Becali.

Ce a spus despre procesul cu CSA Steaua

Gigi Becali consideră că UEFA le va da dreptate tot celor de la FCSB în conflictul cu CSA pentru identitatea Stelei.

„Noi comentăm de 10 ani. Un telefon s-a dat la UEFA și un funcționar a început să râdă. Un funcționar de la UEFA, un simplu funcționar, cunoaște legislație mai bine decât judecători, procurori, jurnaliști și comentatori de 10 ani la noi. A spus că FCSB e continuatoarea. Dacă era politic, se dădea un telefon și se desființa. Ce ar fi pentru un prim-ministru să decidă că se desființează? Totodată, dacă era politic, se putea da o Hotărâre de Guvern să se vândă marca, pe care o cumpăram eu sau altcineva, în funcție de preț”, a mai spus Gigi Becali.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:44 - România, Grecia și Bulgaria fac front comun pentru a contracara explozia prețurilor la electricitate / Sebastian Burduja: „Ceea ce ar trebui să fie o piață unică în sectorul energetic la nivelul UE nu se comportă ca atare” (VIDEO)
17:40 - Ministrul Sebastian Burduja, despre cum se va face compensarea la energie după ce expiră plafonarea: „Asta ne propunem să facem până în aprilie și să ținem cont de veniturile gospodăriei” (VIDEO)
17:40 - Urșii care provoacă pagube și pun în pericol oamenii din Mureș vor fi împușcați. Sunt mai mult sălbăticiuni decât suportă habitatul
17:20 - Experiența unei femei aflată la o piscină din Dubai. A fost dezgustată de bărbatul de lângă ea (VIDEO)
17:14 - Leacul care te scapă de viroze. Lidia Fecioru a explicat totul pas cu pas: „Este bun, în special, în tratarea răcelilor și a problemelor respiratorii”
17:12 - Sorin Grindeanu: La finalul lunii decembrie se va circula pe autostradă de la Ploiești la Focșani
16:53 - Oprah Winfrey a întrerupt-o pe Meghan Markle în public. S-ar putea să fie sfârșitul prieteniei lor
16:47 - Alfred Bulai va fi plasat în arest la domiciliu. Decizie este definitivă
16:34 - Simona Spătaru (USR), despre noua lege a pensiilor: „Românii nu au nevoie de ajutoare sociale, ci au nevoie să le fie respectate drepturile” (VIDEO)
16:27 - Cristian Seidler (USR), despre o eventuală modificare a legii pensiilor: Am depus și noi un proiect de lege. Nu se vrea, ca să fie foarte clar, nu e problemă administrativă (VIDEO)