FCSB își cunoaște posibila adversară din play-off-ul Ligii Campionilor. Roș-albaștrii ar putea da peste un român

FCSB își cunoaște posibila adversară din play-off-ul Ligii Campionilor. Roș-albaștrii ar putea da peste un român
Sursa foto: Hepta.ro / SportPictures / SPORT PICTURES

FCSB se pregătește pentru prima manșă a disputei cu Sparta Praga din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, iar luni și-a aflat adversara posibilă din play-off.

Ar putea da peste PAOK în play-off-ul Ligii Campionilor

Dacă va trece de Sparta Praga, FCSB o va întâlni în play-off-ul pentru Liga Campionilor pe câștigătoarea duelului dintre Malmo și PAOK. Prima manșă se joacă marți, de la 20, în Suedia.

PAOK, campioana en-titre a Greciei, este antrenată de Răzvan Lucescu. În sezonul trecut a jucat în grupele Conference League și s-a oprit în faza sferturilor de finală, după o dublă înfrângere cu formația belgiană Club Brugge.

FCSB o întâlnește pe Sparta Praga în turul 3 preliminar

Campioana României joacă prima manșă în Cehia, marți, de la ora 21. Sparta Praga a jucat o singură dublă pentru a ajunge în această fază, trecând cu o dublă victorie de irlandezii de la Shamrock Rovers.

FCSB a înregistrat trei victorii și o remiză în aceste preliminarii. După două succese clare cu Virtus (7-1 în San Marino, respectiv 4-0 la București), „roș-albaștrii” au avut ceva mai multe emoții cu Maccabi Tel Aviv (1-1 acasă, respectiv 1-0 în Ungaria). Golul izbăvitor a fost marcat în prelungirile returului de la Budapesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`