FCSB ar putea fi sancționată de UEFA: „Reprezentantul FARE ține cu Rapid”

Publicat: 15 08. 2024, 00:01
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

FCSB ar putea fi sancționată de UEFA, cel puțin cu o amendă, în urma incidentelor de la meciul cu Sparta Praga.

Acest lucru este recunoscut și de Mihai Stoica, președintele CA al FCSB, care spune că reprezentantul FARE (Football Against Racism in Europe) și observatorul UEFA au notat în rapoarte detalii care o pot incrimina pe campioana României, potrivit golazo.ro.

„La meciul de aseară a fost prezent un reprezentant FARE, noi nu știm cine e, dar știm că ține cu Rapid și ne-a mai creat probleme la alte meciuri.

El a scris în raportul către UEFA că la anumite degajări ale portarului de la Sparta au fost scandări homofobe din tribună.

Problema e că la UEFA nu ai cum să te aperi, ei iau de bun ce scrie în raport, el poate inventa orice. E posibil ca UEFA să nu înțeleagă interpretarea scandării și să dea sancțiuni în consecință.

Observatorul meciului a scris în raport că, la final, spectatorii au aruncat cu o eșarfă și o sticlă în direcția arbitrului. Eu m-am dus în fața arbitrilor, crezând că spectatorii vor avea respect măcar față de mine și nu mă vor lovi. Riscăm minimum o amendă”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.