FCSB a câștigat Supercupa României. Roș-albaștrii au învins categoric Corvinul Hunedoara cu 3-0

Publicat: 04 07. 2024, 23:00

FCSB a câștigat meciul împotriva divizionarei secunde, Corvinul Hunedoara. Roș-albaștrii s-au impus cu un scor de 3-0, prin golurile marcate de David Miculescu, Marius Ștefănescu și Luis Phelipe.

Echipa lui Becali se pregătește de primul meci european al sezonului

FCSB a rupt blestemul vechi de patru ani și a câștigat Supercupa României, după un meci în care nu s-a putut baza pe toți titularii împotriva Corvinului Hunedoara. Campioana României a învins deținătoarea Cupei în primul meci al sezonului pentru prima dată după 4 ani, potrivit eurosport.ro. 

FCSB s-a impus cu 3-0, grație golurilor marcate de David Miculescu, Marius Ștefănescu și Luis Phelipe. Corvinul  a avut un început curajos al partidei, însă și-au ratat prima ocazie după doar două minute. Roger, fostul jucător de la UTA Arad și CFR Cluj, a încercat poarta, dar Andrei Vlad a fost la post și a respins în lateral.

FCSB începe noul sezon cu un trofeu

Hunedorenii și-au încercat norocul după 10 minute, însă șutul de la distanță al lui Neacșa a trecut mult peste poarta campioanei României.

FCSB a deschis scorul în minutul 21, după ce Miculescu a trimis balonul în plasă cu o lovitură de cap. Campioana României și-a dublat avantajul la 7 minute după pauză, când Marius Ștefănescu, jucătorul transferat în această vară de la Sepsi, a marcat primul gol în tricoul roș-albastru cu o execuție frumoasă la colțul lung.

FCSB a mai marcat o dată, cu 10 minute înaintea finalului. Musi a trimis un șut la colțul lung, Lefter a respins, iar Luis Phelipe a împins mingea în poartă din apropiere.

Pentru echipa antrenată de Elias Charalambous urmează duelul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, marți, de la ora 22:00, împotriva celor de la Virtus.