FC Barcelona ar fi ajuns la un acord cu noul antrenor. Contractul se va întinde pe două sezoane

Publicat: 23 05. 2024, 14:07
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

FC Barcelona ar fi ajuns la un acord cu germanul Hansi Flick pentru a deveni antrenorul catalanilor din sezonul viitor, anunță AS și El Chiringuito, potrivit GSP.

FC Barcelona se desparte de Xavi

Cel mai titrat club al Cataloniei se va despărți de Xavi la finalul sezonului. Barcelona mai are de jucat un singur meci oficial, la Sevilla, duminică, de la ora 22.

Formația „blaugrana” va termina campionatul Spaniei pe poziția a 2-a indiferent de rezultatul din ultima rundă. Titlul a fost câștigat de Real Madrid, care pe 1 iunie va juca și în finala Champions League de pe Wembley împotriva celor de la Borussia Dortmund.

Noul antrenor ar urma să fie Hansi Flick

Cotidianul AS susține că părțile au avut o întâlnire la Londra și au ajuns la un acord astfel încât fostul selecționer al Germaniei să o preia pe Barcelona începând din sezonul următor. Informația a fost confirmată și în emisiunea „El Chiringuito” de pe postul LaSexta.

Se pare că favoriții la preluarea postului ar fi fost alți doi tehnicieni germani, Julian Nagelsmann și Thomas Tuchel, însă niciuna dintre variante nu s-a concretizat.

Hansi Flick ar urma să semneze un contract valabil pe două sezoane.