Explicația palmelor primite de Mihaela Cambei de la antrenor în finala la haltere, în care a câștigat argintul olimpic

Explicația palmelor primite de Mihaela Cambei de la antrenor în finala la haltere, în care a câștigat argintul olimpic
Mihaela Cambei a câștigat medalia de argint la haltere în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, 7 august 2024. Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Yang Lei

Mihaela Cambei (21 de ani) a câștigat argintul olimpic la haltere, miercuri seară, la prima sa prezență într-o competiție de acest nivel. Românca a fost la un pas de aur, dar campioana olimpică de la Tokyo, Zhihui Hou, a reușit să își apere titlul in extremis.

Explicația palmelor primite de Mihaela Cambei de la antrenor

Românii care au urmărit finala au putut vedea că Mihaela Cambei era pălmuită de antrenorul Valeriu Calancea înainte de fiecare încercare de ridicare a halterei. Mai mult, însuși sportiva se lovea cu pumnii și palmele peste picioare.

Astfel de lovituri peste mușchi stimulează circulația sângelui în zonele respective, dar au și un efect psihologic întrucât ridică nivelul de adrenalină și de atenție, a explicat Golazo.ro.

Vrea să își tatueze medalia olimpică

Mihaela Cambei a dezvăluit că vrea să își tatueze medalia olimpică.

„Primul meu tatuaj a fost cel cu cercurile olimpice. L-am făcut în 2018, după Olimpiada de tineret. Aș vrea să-l continui, după ce termin Parisul. Să îmi tatuez și medalia, după ce mă întorc cu ea acasă (…). Mă simt foarte bine machiată, chiar și la antrenament. Mă simt eu mult mai bine în pielea mea când vin fresh, machiată, aranjată și parcă altfel ridic. Nu am stare de a ridica dacă nu sunt machiată. Nu se face concurs de Miss la haltere, dar cu siguranță cred că aș câștiga”, a declarat Mihaela, conform Sports Net, transmite GSP.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`