Echipa naţională a Slovaciei l-a trimis pe bucătar să susțină conferința de presă de luni, dinaintea meciului cu România. Partida se va disputa miercuri, de la ora 19.00.
Slovacii au vrut să rupă plictisitoarea rutină a conferințelor din jurul meciurilor, așa că la precedenta conferință l-au trimis pe Marek Kosan, responsabilul cu echipamentul jucătorilor, iar acum pe Branislav Krizan, bucătarul echipei din 2010, informează L’Équipe.
Krizan nu s-a timorat, ba chiar a vorbit cu entuziasm vreo 40 de minute: „Toată lumea găteşte şi oamenilor, în general, le place să gătească, aşa că sunt foarte fericit să vorbesc despre meseria mea!”.
„Germanii nu ştiu să facă orezul cum trebuie, aşa că le-am arătat cum se face şi au fost impresionaţi. Li s-a părut foarte bun”, a spus Branislav Krizan, în cadrul conferinței de presă.
El a mai afirmat că „în Africa de Sud a fost nevoie de trei săptămâni ca bucătarii de acolo să înţeleagă cum se taie corect conopida”.