EURO 2024. Sfatul lui Ladislau Boloni înaintea meciului România – Olanda: „Asta ar putea să ne aducă fericirea”

EURO 2024. Sfatul lui Ladislau Boloni înaintea meciului România - Olanda: „Asta ar putea să ne aducă fericirea”
Foto: Hepta - Zuma Press / Kurt Desplenter

Ladislau Boloni (71 de ani) i-a felicitat pe tricolori pentru prestația de până acum de la EURO, dar a spus că pentru a învinge Olanda trebuie să facă și mai mult. „Eu mizez foarte mult pe forța colectivă”, a punctat antrenorul celor de la Metz.

Ce ar trebui să facă tricolori în meciul cu olandezii, în viziunea lui Boloni

„Eu cred că Olanda nu este Olanda aia veche pe care o știm. Sper ca România să joace și mai bine decât a făcut-o până acum, chiar dacă băieții merită felicitați. Cred că pentru a elimina o echipă precum Olanda trebuie ceva mai mult. (…)

Eu mizez foarte mult pe forța colectivă și cred că asta ar putea să ne aducă fericirea”, a spus Ladislau Boloni, potrivit Sport pe Surse.

Ce crede Ladislau Boloni despre Ianis Hagi

Recent, acesta a afirmat că Ianis Hagi nu e la nivelul tatălui său, Gheorghe Hagi: „A jucat foarte puțin ca să îmi permit să dau o părere despre el. (…) De la Hagi așteptăm mereu ceva extraordinar, pentru că tatăl lui a făcut lucruri extraordinare. Din partea lui, așteptăm tot timpul lucruri grele. De data aceasta, lucrurile grele nu au fost în bocancul lui. A fost util. În meciurile în care ai nevoie de curaj și de tupeu, poate să fie interesant, dar să lăsăm treaba asta pentru Iordănescu. Nu ne putem aștepta de la el să facă ce a făcut Gică Hagi. Să mă ierte că spun asta. Dar e foarte greu, chiar dacă este băiatul lui”.

Acum, Boloni a răspuns celor care au considerat declarațiile sale răutăcioase: „Pe mine nu mă interesează lucrurile acestea. Nu stau să dau explicații nimănui. Este treaba mea cum apreciez naționala României. Mi s-a cerut părerea și mi-am spus-o, nimic mai mult”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`