Elveţia – România 2-2. România și-a revenit spectaculos cu Mihăilă care a dat două goluri în doar două minute

Elveţia - România 2-2. România și-a revenit spectaculos cu Mihăilă care a dat două goluri în doar două minute
Mihăilă, introdus în teren în minutul 57, în locul lui Hagi, a schimbat soarta meciului cu două goluri în minutele 89 și 90+2, sursă foto: captură YT

Elveţia – România s-a jucat luni seară, de la ora 21:45, pe stadionul din Lucerna, o arenă cu o capacitate de 16.800 de locuri. Este a patra partidă pentru România din campania de calificare pentru EURO 2024.

Mihăilă și Moruțan au salvat seara pentru România

România era considerată învinsă de Elveția, după 90 de minute de joc în preliminariile Euro 2024, după un joc modest al tricolorilor.

Mihăilă, introdus în teren în minutul 57, în locul lui Hagi, a schimbat soarta meciului cu două goluri în minutele 89 și 90+2.

În cazul primului gol, Olimpiu Moruțan a centrat perfect din 30 de metri pentru Valentin Mihăilă, care a apărut la bara a doua și a înscris direct din voleu.

Al doilea gol a fost posibil pentru după ce Pușcaș a câștigat duelul aerian, a trimis mingea cu capul lui Moruțan, care l-a pasat din nou lui Mihăilă iar fotbalistul român a pătruns în careu și a înscris cu un șut la colțul lung.

Tricolorii au jucat cu Elveția după un egal norocos obținut cu Kosovo (0-0) și speră la un rezultat pozitiv în fața actualului lider al grupei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`