Echipa națională, încurajată de militarii români din Kosovo înaintea debutului în Liga Națiunilor: „Ați făcut România mai frumoasă prin ce ați realizat în Germania” (FOTO, VIDEO)

Echipa națională, încurajată de militarii români din Kosovo înaintea debutului în Liga Națiunilor: „Ați făcut România mai frumoasă prin ce ați realizat în Germania” (FOTO, VIDEO)
Sursa foto: FRF

Jucătorii și staff-ul echipei naționale de fotbal au fost încurajați de militarii români de la baza NATO din Priștina, oraș în care România va începe noua campanie din Liga Națiunilor, vineri, cu un meci împotriva selecționatei din Kosovo.

Echipa națională, încurajată de militarii români din Kosovo

Momentul a avut loc după antrenamentul oficial de joi seară.

„După antrenamentul oficial de aseară, Echipa Națională a avut parte de un moment special la sosirea la hotelul din Kosovo. Un grup de militari români detașați la baza NATO din Priștina i-a așteptat pe tricolori pentru a-i saluta și a le arăta susținerea. Tricolorii au fost impresionați de gest și s-au fotografiat alături de militarii noștri, oferindu-le autografe și mulțumiri.

«Vă mulțumim frumos, suntem alături de voi și vă susținem. Ați făcut România mai frumoasă prin ce ați realizat în Germania» a fost mesajul transmis de militarii români.”, se arată în comunicatul Federației Române de Fotbal.

Mircea Lucescu își începe al doilea mandat pe banca României, în Liga Națiunilor

Cel mai titrat antrenor român a revenit la cârma primei reprezentative după 38 de ani, iar al doilea său mandat va începe oficial vineri seară, la Priștina, de la 21:45, împotriva selecționatei din Kosovo. Miecul marchează startul campaniei de Liga Națiunilor.

Potrivit GSP, Mircea Lucescu ar urma să joace în sistemul 4-1-4-1, iar echipele probabile ar putea arăta astfel:

Kosovo (3-4-3): Muric – Rrahmani, Aliti, Paqarada – Hadergjonaj, Fisnik Asllani, Rexhbecaj, Vojvoda – Zhegrova, Muriqi, Rashica
Selecționer: Franco Foda (58 de ani)

România (4-1-4-1): Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Marius Marin – Man, Răzvan Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș
Selecționer: Mircea Lucescu (79 de ani)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`