Echipa națională de fotbal a României se întoarce în țară miercuri seară şi invită suporterii la Casa Tricolorilor. FRF „face un apel către fani să nu vină la aeroport”

Echipa națională de fotbal a României se întoarce în țară miercuri seară şi invită suporterii la Casa Tricolorilor. FRF „face un apel către fani să nu vină la aeroport”
Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Echipa națională de fotbal a României va reveni miercuri seară în București și-i invită pe suporteri la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor.

Federația Română de Fotbal le cere fanilor să nu meargă la aeroport pentru că „nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc”. FRF mai precizează că „nu toți jucătorii echipei naționale vor reveni în țară în această seară”.

Fotbaliștii noștri revin miercuri seară în București

„❤🇷🇴 „𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗦𝘂𝗳𝗹𝗲𝘁” 𝘀𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗼𝗮𝗿𝗰𝗲 𝗮𝗰𝗮𝘀𝗮̆ 𝗺𝗶𝗲𝗿𝗰𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗲𝗮𝗿𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮̆ 𝘀𝘂𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗶̂𝗻 𝗖𝗮𝘀𝗮 𝗧𝗿𝗶𝗰𝗼𝗹𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿

Echipa națională de fotbal a României va reveni în această seară la București, cu un zbor de la Frankfurt. Tricolorii vor ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20 și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial.

De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Echipei Naționale de fotbal a României.

Apelul FRF către suporteri

Federația Română de Fotbal le-a cerut suporterilor să nu-i aștepte pe jucători pe aeroport.

„Echipa națională de fotbal a României va reveni în această seară la București, cu un zbor de la Frankfurt. Tricolorii vor ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20 și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial.

De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta.

Federația Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc.

De asemenea, menționăm că nu toți jucătorii echipei naționale vor reveni în țară în această seară”, a transmis FRF, într-un comunicat.

Amintim că Naționala României a fost învinsă cu 3-0 de Olanda în optimile EURO 2024. Fotbaliștii noștri se calificaseră în optimile campionatului european după o victorie cu Ucraina, o înfrângere cu Belgia și o remiză cu Slovacia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`