Echipa formată din Rafael Nadal și Carlos Alcaraz a fost eliminată în sferturile de finală

Echipa formată din Rafael Nadal și Carlos Alcaraz a fost eliminată în sferturile de finală
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Dubreuil Corinne/ABACA

Despre echipa formată din Rafael Nadal și Carlos Alcaraz s-a vorbit destul de mult în ultima perioadă cu privire la faptul că ar putea face o figură frumoasă. Cu toate acestea, echipa formată din cei doi a fost eliminată în sferturile de finală.

Echipa formată din Rafael Nadal și Carlos Alcaraz se oprește în sferturile de finală

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, perechea de dublu la tenis masculin de la Jocurile Olimpice de la Paris, nu au reușit să îi elimine pe favoriții numărului patru ai competiției. Cei doi au fost învinși de americanii Austin Krajicek și Rajeev Ram, scor 2-6, 4-6, după un meci de o oră și jumătate.

Meciul s-a jucat pe Court Philippe Chatrier, stadionul unde Nadal a câștigat 14 titluri de la Roland Garros, parte din palmaresul său de 22 de trofee de Grand Slam.

Rezultatul de la dublu părea că este aproape decis când Ram a reușit un returs câștigător în urma unui serviciu al lui Aalcaraz, conducând cu 4-3 setul al doilea.

Austin Krajicek și Rajeev Ram au ajuns astfel în faza semifinalelor, unde se vor confrunta cu echipa formată din Tomas Machac și Adam Pavlasek, care au reușit să îi depășească pe favoriții numărul doi din competiția de dublu masculin, în set decisiv, scrie Eurosport.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)