Echipa feminină de gimnastică ratează calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo: Reacția Nadiei Comăneci 

Echipa feminină de gimnastică ratează calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo: Reacția Nadiei Comăneci 
Foto: romgym.ro

Echipa feminină de gimnastică a României a ratat, pentru a doua oară consecutiv, calificarea la Jocurile Olimpice de vară. Sportivele noastre s-au clasat pe locul 10 în calificările de la Campionatele Mondiale de la Stuttgart, după primele șase subdiviziuni, și are șanse extrem de mici să prindă calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

ŞOC TOTAL! FUEGO A PĂŢIT-O! IRINA LOGHIN ŞI-A FĂCUT CRUCE CÂND L-A VĂZUT! NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Echipa condusă de Nicolae Forminte a fost devansată inclusiv de cea a Coreei de Nord. Din delegația tricoloră, cea mai mare notă a fost obținută, la sărituri, de Denisa Golgotă, 14.033.

Fosta campioană olimpică Nadia Comăneci a declarat, sâmbătă, că rezultatul gimnastelor nu este o surpriză.

CUTREMUR MONDEN! SILVIU PRIGOANĂ, ÎN STARE DE ŞOC! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA…

„Nu cred că e o mare surpriză că România nu s-a calificat. Nu e prima dată când nu se califică. Surpriza e faptul că au ratat foarte mult. Şi nu ştiu exact de ce se întâmplă acest lucru. E greu să spun pentru că nu sunt acolo, în sală. Dacă aş fi o săptămână, două sau trei mi-aş da seama unde trebuie schimbat. Dar ceva trebuie schimbat. Este un semnal de alarmă pentru România. (…) Dacă avem puţin noroc, poate reuşim să calificăm sportive la individual. Altfel nu ştiu…”, a spus Nadia Comăneci, sâmbătă, potrivit Agerpres.

DIVORȚUL ANULUI! ANAMARIA PRODAN RUPE TĂCEREA! REGHECAMPF E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

Echipa feminină de gimnastică a României nu a fost prezentă nici la precedenta ediție a Jocurilor Olimpice de vară, care a avut loc la Rio de Janeiro, în 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`